۷ پاسخ

سلام مامانای مهربون.میدونید سویق کودک باعث افزایش اشتها؛رشد قد و وزن؛تقویت سیستم ایمنی و تامین ویتامین های بدن کودک؛راحت دندان درآوردن و..میشه..من کارگاه تولید انواع سویق و سرلاک و محصولات اورگانیک کودک دارم و ازهمین محصولات از ۶ماهگی برای پسرم استفاده میکنم که باعث شده قد و وزنش بالای نمودارباشه.دوست داشتید به پیجم سربزنید @Savigh.ghavoot

وزن یک سالگی باید ۳ برابر وزن تولد باشه
برای وزن گیری از سرلاک قلم گاو و کربوهیدرات استفاده کنید

من از این پیج برای وزن و اشتها سویق گرفتم هم وزنش رفت بالا هم اشتهاش خوب شد خیلی عالیه مطمئنم هست ninikoko220

دختر من وزن تولدش 3400 بود و قدش 54 واسه یکسالگی وزنش9150 و قدش 76 گفت عالیه ، خیلی کم پیش میاد بچه ها یه برابر وزنشون بشه مخصوصا اگه دندون درآورده باشن اگه نمودار رشدشون صعودیه اصلا جای نگرانی نیس

بستگی به وزن تولدش داره
بهش کره بده
آبگوشت آب قلم
خرما مغزیجات

سلام وزن تولدش مگه چقد بود

عزیزم نمودارش اگه صعودی بوده اصلا نگران نباش