۵ پاسخ

سه شیره استفاده کن شیرت مقوی میشه شیر مادر خیلی بهتر از شیر خشکه

با دکتر مشورت کن به نطر من طول روز شیر خودت و بده شبا و یک نوبت صبح شیر خشک بده

گلم پیجمو لطفا فالو کن تازه شروع کردم لوازم بچه هاتون هزچی ک استفاده نمیکنن رایگان براتون میفروشن ninishop_dast2

سلام گلم اول خودت پودرلیدی میل بگیربخورآب قلم بخور ابگوشت بدون حبوبات بخور قرص یاقطره ی شیرافزاهم بخوراگه شیرت بیشتروغلیظ نشدشیرخشک بده بیشتربچه هاشیرخشک بخورن شیرمادر رو ول میکنن عین پسرم

وزنش چقدر بود؟خوب شیر میخوره؟