۳ پاسخ

گلم پیجمو لطفا فالو کن تازه شروع کردم لوازم بچه هاتون هزچی ک استفاده نمیکنن رایگان براتون میفروشن ninishop_dast2

آخه اصلن نمیزاره من ناهار درست کنم میزارمش جلو تلویزیون که قبلا انقدر دوست داشت ولی گریه میکنه میارم آشپزخانه جاش ميندازم که منا ببینه بازم گریه میکنه برش دارم

پسر منم همینجوریه من باهاش خیلی بازی میکنم . با اسباب بازی. دندون گیر آب بازی.... حموم که هر شب میریم آرومش میکنه. جغجغه ها و دندونگیرا رو میشورم. باهم نیشینیم شعر میخونیم صدا درمیاریم ورزش و ماساژ انجام میدیم هلاصه هر دوتامون خسته میشیم اون میخوابه من به کارام‌ میرسم