۶ پاسخ

بلع عزیزم دکتر دخترم از چهار ماهگی شروع کرد هفته اول فرنی هفته دوم حریره بادام هفته سوم سوپ بدون گوشت ولی من گوشتم ریختم سرلاک برنج دادم الان بیشتر چیزایی که میخوریم اگه بدونم مناسب ترش نباشه حساسیت زا نباشه یکم میدم بهش البتع دختر من رفلاکس نداشت اینکارو کردم باید ببینی چطوره گفتم چند وعده گفت هر جور که میلش میکشه ببین چقدر میخواد بده بخوره

اول لعاب برنج بعدازچندهفته ک معده عادت کردشروع کن حریره بادوم وفرنی

تو دور اطرافم بودن با فرنی یا حریره بادوم شروع کردن و از ی قاشق ب ۱۲ قاشق رسوندن چون اولشه ۱ ق بده

دختر منم چون رفلاكس داشت استوپ وزن داشت دكتر از اخر چهر ماهگي گفت با فرني و حريره شروع كنم

اره من ۴.۵ شروع کردم
فرنی لعاب برنج
هرروز سه وعده منتها مقدارشو کم کم زیاد کردم

معمولادبا حریره بادوم‌باید شروع بشه چون معده بچه هنوز‌اونقدر قدرت هضم‌فرنی‌یا سوپو‌نداره باید حربگیره بدین