۷ پاسخ

سلام من کهنه استفاده میکنم چون دخترم با پوسک ب شدت میسوزه چند مدل پوشکم امتحان کردم

من کهنه میبندم بیرون رفتنی هم پوشک از دینی کالا گرفتم پرمیس ۴۰تایی۶۴تومن خوبه

حاضر🙋 من روزا کهنه شبا پوشک😕

من هم پوشک هم کهنه ارزون ترینش ببم و کوکومی البته بیبی کینگ هم هست که از دیجی کالا گرفتم راضی بودم

سلام عزیزم چند وقت پیش پیامتون و دیدم دنبال پوشک بودید، این پیج و امروز تو اینستا دیدم شاید به دردتون بخوره

من كلا پوشك دائمي ميبندم فقط بيرون رفتني ماي بي بي ميكنم يا بچه دست باباش باشه ماي بي بي ميكنه حالا هم كروناست بيرون نميريم ي بسته ماي بي بي دوماه ميرسونم

من کهنه ،چون بزرگ شده ادرارشون کم ،مدفوع هم صبح میبرمش دستشویی دیگه خیالم راحت