۳ پاسخ

من سونو ۳۱ هفته گفت ابش یکم زیاده دکترم ازمایش قند نوشت لب مرز بودم گفت رعایت کن. دوباره ۳۴ هفته ام ازمایش و اینا دادم قندم بالاتر اومده بود دیگه از ۳۵ هفته دارم انسولین و قرص استفاده میکنم تقریبا قندم تنظیم شده

عزیزم ممکن هم هست از قندت باشه معایات کم کن درست میشه دکتر اینا رو بهم گفت معایات کمتر بخورم مخصوصا اب میوهای غیر طبیعی که اصلا نخور اونا قند بالایی دارن

سلام به من گفتن اب دورش زیاده ولی نگفتن ازمایش قند بدم چون قبلی که سنو انجام بدم ازمایش دفع پروتین انجام دادم گفتن مشکلد نداری ولی بچم ۳۷هفته دنیا اومد دکتر گفت زود رس هست بخاطر اب دورش تا دو روز بستری بود نوزادان میخواست بیشتر بستری باشه با رضایت خودم مرخصش کردم شکر خدا هیچ مشکلی هم پیش نیومد