۶ پاسخ

اره باید ببری چک بشه. اگه از خون دادن بچه میترسی ببر جایی که با دستگاه مخصوص بدون خونگیری از رو پوست سینش میسنجن اگه بالا رفته باشه باید فتوتراپی بشه

عزیزم اشتباه منو تکرار نکن که به توصیه دیگران همه چیز دادم به دخترم ولی هنوز که ۱ ماه و ۲۱ روزشه کامل خوب نشده.بنظر من برو آزمایشگاه و تست کبدی،تیروئید و زردی و گروه خونی و فاویسم رو بگیر،بعد جواب این آزمایشو ببر متخصص اطفال.منم منتظر جواب آزمایشات دخترم هستم که ببرم دکتر .اینجوری خیالت راحت میشه که حداقل زردیش بخاطر کم کاری تیروئید نیست

هیچی سرخود نده ببر دکتر زردی خطرناکه قطره بیلی ناستر بده بخوره هر دوازده ساعت پنج قطره خودتم عرق کاسنی بخور ب بدنش بزن خودت سیر و پیاز نخور

عزیزم ببر ازمایش بده.
اب انار ترش بهش بده جند بار. زود خوب میسه

عزیزم بهش ترنجبین شیر خشت بده

خیلی لباس گرم تنش نکن خونه رو زیاد گرم نکن .به صورتش با پنبه عرق کاسنی بزن .لباس سفید تنش کن .خودتم گرمی نخور آب انار بخور عرق کاسنی بخور .قطره بیلی ناستر هم عالیه ۵ قطره بهش بده