سلام مامانا کیفیت پوشک ببم و مرسی چطوره؟

۹ پاسخ

ببم رو باید خیلی زود به زود عوض کنی

من تازه گرفتم راضی نیستم همش تیکه تای جلوش باز میشه و لباس میره توش خیس میشه. قبلش مولفیکس میبستم عالیه اصلا نم پس نمیده سری بعد باز مولفیکس میگیرم. الان به خاطر مرسی پشیمونم. ببم هم جذبش خوب نیست

مرسی بهتره ببم باید سریع سریع عوض کنی جزبش پایینه من دو سه بار ببم گرفتم چون ارزون بود دیدم مرسیم هم قیمتش شده و ی چند تومن مرسی گرونتره دیگ مرسی میگیرم خیلی خوبع جزبش عالیه هم موعطره

سلام خوبه اما مرسی بهتره از ببم

اینارو نمیدونم ولی بارلی خوبه مناسبه

ببم و استفاده میکنم خوبه

سلام کیفیتشون ب نظرمن اصلا خوب نیس من قبلا مولفیکس و مای بی بی میبستم ولی خیلی گرون شده بارلی سایز۴ ۴۰ تایی ۷۰ میگیرم کیفیتش واقعا عالیه

مرسی عالیه من که راضیم

خوبه ببم من چندساله استفاده میکنم