۳ پاسخ

دختر منم روزا کم میخابه خیلیییی کم اما کولیک داشت بهتر شده دیگه خوابش اینطوری شده کم‌کم تنظیم میشه. میگن بچه هی بزرگتر میشه خواب روزشم کمتر میشع نگران نباش. اگه هم کولیک داره بهش قطره کولیکیز بده

پسر من ۴ ماهش شد خوب شد
باید خیلی غذاتو رعایت کنی چیزای نفاخ نخوری
حتما بعد غذا عرق نعنا با نبات داغ بخوری
یه نرم افزار هست صدای جارو برقی و سشوار و ماشین داره شبا با اون آرومش کن بخوابه
تو نبات داغش کمی عرق نعنا بریز بده بخوره گرایپ میکسچر هم مبتونی بدی
حتما آروغش رو بگیر
تو ماشین هم ساکت میشه میخوابه شبا مبتونی این کارو بکنی
من خودم واقعا اذیت میشدم برا همین رعایت میکردم

خیلی بده کولیک تا شیش ماهگی احتمال زیاد رفع بشه مگه دارو نمیدید بهش ی دکتر خوب ببر