۴ پاسخ

سلام عزیزم. از سوسپانسیون پاراکید استفاده کنید تا کودک بالا نیاره.و حواستون باشه پاراکید رو باید تعداد قطره هم وزن کودک باشه برخلاف قطره استامینوفن که دوبرابر وزن میدن. یعنی اگر ۶ کیلو هست ۶ قطره هر ۶ ساعت

دماش رو چک کنید یه کم صبر کنید ببینید اگه تب داشت کم کم بدین بهتره.قطره استامینفن پاراکید طعم بهتری داره از اون بدین.

تا یربع جذب میشه اگه بعد از یربع بالا میاره دیگه ندین

من بلافاصله بعدازقطره به پسرم یکی دوقاشق آب جوشیده سرده شده میدم یایکم شیر خودم یاشیر خشک هرکدوم باشه دیگه بالا نمیاره