۹ پاسخ

بله چرا نشه. اول شیر خودت و بده بعد از اینکه شیر هضم شد شیر خشک بده. شیر ببلاک اچ آ نزدیک شیر مادره و ضد حساسیت. عالیه

اره تو شی خشک نده مکمل بده ک بری دکترم ببلاکو میده من ب دخترم میدم
البته شیر خودم خشک شد کلا ببلاک میدادم الان عوص کردم اچ آ شو میدم بخاطر حساسیتش

آره جان میشه داد میگن که آپتامیل از نظر طعم به شیر مادر نزدیکتره ولی باید بازم امتحان کنی ببینی چی به بچه ت میفته

بله عزیزم میشه ،من آپتایم میدم

اره من از ۲روزگیش شیر خشکم میدم بهش اپتامیل۱میدم

راستی یادم رفت بگم شیرشوخبلی عوض نکنی بعدهیچ شیری بهش نمیسازه ازهمین دوتایکی شوبده تا اخرش بچه خوب میشه

اره میشه چرانشه شیر نان یا بیومیل چون شیرچربیه بچه خیلی توپولوسفیدوخوشگل میشه خیلی زودبه بچه این دوتاشیرمیسازن

اره شیرت اگه کمه کمکی بده.اگه شیرت سیرش میکنه ندی بهتره..من که به دخترم نان ۱میدم خوب میخوره

سلام، بله شیر خشک نان 1بده خوبه، بازم ببین چه شیر خشکی بهش میسازه آگه دیدی نان بهش نساخت عوض کن