۵ پاسخ

پای بچرو قنداق کنین که تکون نده دردش بگیره
لای قنداق کمپرس سردو بذارین
نهایت نیم ساعت کمپرس بیشتر رو پاش نباشه رگاش نازکه هنوز گناه داره
یک ساعت استراحت بدین باز نیم ساعت کمپرس
قطرشو سر وقت بدین شبم ممکنه تبش زیاد بشه پاشویه کنین دائم و تبشو چک کنین

سلام کمپرس سرد واسه اینکه جای واکسنش سر بشه درد زیاد نکشه حتما بزار

یه حوله بذار تو فریزر نیم ساعت بمونه، بعد بذار اطراف جای واکسن و بردار. هی بزار بردار. اصلا رو جای واکسن نذار. فشار نده و حوله رو نکش. این کمپرس سرد تبش رو هم پایین میاره

کمپرس سردشوتاساعت ۷شب هر ۴۵دقیقه تا۱ساعت یکبار ازساعت ۸شب کمپرس گرمشو هم همینجوری تافرداش

منکه نزاشتم فقط قطره سرساعت بهش میدادم