۵ پاسخ

اگر هم ضرر داشته باشه تو سه ماهه اول ضرر داشته تو هفته ایی که الان هستی نه گلم اما هر چیزی خواستی بخوری زیاده روی نشه مضر نیست حتی چیزای مقوی مثل مرغ.ماهی.گوشت.چهار مغز و......هم بخوایی زیاد استفاده کنی ضرره برات😎

چرا ضرر داشته باشه🤔من از دکترم پرسیدم چه چیز هایی باید بخورم یا نخورم گفت این لوس بازیارو بزار کنار هرچی که دلت خواست به حد کافی نه زیاد میتونی بخوری

ژله رو نوشته بود ضرر داره
حالا یکی دوتا دونه اگر هوس کردی مشکلی نداره
ولی چون رنگ و مواد افزودنی داره نخور

والا من که بد وخوب نمیکنم همه چی میخورم امابه اندازه اصلا خودمو ازهیچی منع نمیکنم

ن گلم چه ضرری اخه😶