۴ پاسخ

زیر انداز ببر با خودت بعداز ختنه یروز پوشکش نکن یا اگرم میخوای پوشک کنی شل ببند همون موقع تا یساعت گریه میکنه و بزور شیر میخوره😥
نگران نباش همون روز درد داره اذیت میشه بعدش سر وقت قطره استامینوفن بدی میخوابه

شکمشو خیلی پر نکن حلقش زود بیفته دیگه خوب میشه

قبلش استامینوفن نوزادان بده حدود نیم ساعت قبل،که درد و زیاد نفهمه،اب قند هم اماده کن بعد گریه میکنه بهش بده فشارش نیوفته،موقع ختنه هم پستونک یا عروسکی که دوست داره رو ببر

سلام عزیزم
با همون دکتری که میخای ببری ختنه صحبت کن میگن چی لازمه، دکتر پسر من تو مطبش قطره داد بهش، بعد گفت با خودتون زیرانداز، پوشک و آب قند بیارید، آمپول بی حسی زدنی یخورده گریه میکنه ، ختنه رو متوجه نمیشه چون بی حسه، بی حسی هم که تموم شد پسرم که نیم ساعت گریه کرد، و دو هفته بعدش کاملا خوب شد، هیچ اذیت خاصی هم نداشت، عقط پمادو اینا میدن که حتما سره موقع استفاده کنید