۷ پاسخ

جنس بی بی کینگ خیلی با مای بی بی فرق داره من که خوشم نیومد بارلی بهتر

اصلا خوب نيس عزيزم...زود نم پس ميده
ببم قيمتش نسبت به مولفيكس مناسب تره،ولي كيفيتش در حد همون مولفيكسِ

مای بی بی راضیم شورتی استفاده میکنم

عزیزم به هیچ وجه بی بی کینگ نخر اصلا خوب نیست جیش کنه سریع پس میده من میبستم یه ساعت نمیشد کل لباساش کثیف میشد ولی الان مولفکیس میبندم خیلی راضیم شب تا صبح بمونه اصلا نم پس نمیده

سلام.من از بی بی کینک راضی نبودم.الان چند وقته مائ بیبی نارنجی می زارم.کلا مارک مابیبی خوبه.از مرسی هم راضی بودم خیلییییی

منم ک ازش استفاده میکنم عالیه

دختر من چند تا از پوشكاي سيسمونيش اين مارك بود سايز يك و دو و سه،حساسيت داشت بهش خيلي مارك بديه،من سايز يك چند تاسو امتحان كردم ديدم اينجوريه گذاشتم كنار بعد بزرگتر ك شد سايز دو را هم گذاشتم ديدم افتضاحه منم همشو دادم ب يكي ك نياز داشت