۶ پاسخ

دادن نبات داغ!!! و عرق نعنا به صورت مستقیم به نوزاد اشتباه بزرگیه. مصرف عرق نعنا به صورت مستقیم باعث از بین رفتن پرزهای دستگاه گوارش میشه. طبق تجویز پزشکتون از شربت های آنتی کولیک استفاده کنید اتفاقا عصاره نعنا هم دارن.

ملکه میدیم خوبه ولی بهتره از قطره دایمتیکون استفاده کنی که ضد نفخ و دل پیچه اس

من همیشه میدم خیلی خوبه اگه عرق نعنا هم داری یکم توش قاطی کن

اره خیلی خوبه من میدم به پسرم یکم بهش بده که دل دردش اروم شه در حد ته استکان زیاد نده که معدش با اب پر بشه

نبات باعث یبوست میشه واسه نفخ اهورا نی نی بده با کولیک ایز اونم خوبه
ماساژ بده شکمش با روغن نباتی پاهاش نرمش بده بزار روده هاش کارو خالی کنه

سلام عزیزم.آبجوش نبات خوبه بچه آروم میشه اما اگه یه قاشق عرق نعنا بانبات بدی به بچه بهتره زودتر اثر میکنه