۱۰ پاسخ

عزیزم بچه میاد دنیا باید شیر خشت و ترنجبین رو بدی ب بچه بخوره

منم دخترم زردی کرده بود شیرخشت و ترنجبین گفتن بخورم ولی شیرخشت پیدا نکردم
بعد از زایمان اگه خدای نکرده زردی کرد نصف استکان کاسنی رو با نصف استکان شاهتره مخلوط کن بخور
ترنجبین هم خودت بخور هم ۱سی سی به بچه ت بده

این دوتا رو بعد از زایمان میخورن
الان باید عرق کاسنی
اب انار
خاکشیر بخوری

شما الان میتونی عرق کاسنی وبید بخوری.وبعدش اگه گروه خونی تون aمبثت باشه زردی نمیگیره ولی oمبثت باشه بچه زردی میگیره اونم کم که با شیرخشت و ترنجبین خوب میشه البته خودتون بعداز زایمان میتوتی بخوری

تاثیرنداره به بچه بایدداد زردی گرفت

خودت تامیتونی خاک شیر بخور ماه اخر

وقتی به دنیا میاد حتما بخور اون موقع میره تو شیر و تاثیر داره ...بعد زایمانت هم گرمی نخور من خرما میخوردم بچه م زردی گرفت .بعد با خنکی خوردن خوب شد

نه به جاش کاسنی و تخم شربتی بخور

خیلیا خوردن بازم بچشون زردی گرف اصن ربطی نداره
این ی موضوع ژنتیکیه یعنی اگر گروه خونی خودتوشوهرت یکی باشه بچه زردی نداره
اگرمیخای بچت زردی نداشته باشه فقط انار و آب انار بخور میگن خیلی موثره
حتی بچهایی ک زردی داشتن آب انار بهشون دادن زردیشون هیچ شد

ربطی نداره عزیزم