۶ پاسخ

عزیزم یکم صابون اب نزده روشیاف کن پشتش زود دستشویی میکنه

يه كوچولو باسنشو جايي كه مدفوع ميكنه رو روغن زيتون بزن

شربت پارافین خیلی خوبه

یه راهم ماساژه . با روغن زیتون دورنافشو جهت عقربه های ساعت ماساژ بده . بعد دم مقعد بچه هم یکم روغن زیتون بزن کمک میکنه رودخ هاش کار کنن

سلام عزیزم . یکم ترنجبین با یه نعلبکی اب جوش حل کن بعد لز صافی رد کردی با قطره چکون بده بخوره . ترنجبین هم شکمو کار میندازه هم بچه رو سفید و توپول میکنه
دمنوش گل بنفشه هم برای نوزاد خوبه ولی از کی میشه داد رو نمیدونم ولی ترنجبین از بدو تولد میشه استفاده کرد

عزیزم پسر منم اینطوری بود از داروخانه شربت پارافین گرفتم شب شکمش کار کرد