۷ پاسخ

ببین من دخترم 8روز تب داش دکتر بردم اینو گف
اول استا بده اگه بازم نیومد پاین 3ساعت بعد بروفن باز 3ساعت بعد استا و دوباره 3ساعت بعد بروفن
شیاف دیکلو هم یک سوم اگه نیاز شد هر 8ساعت

پاشویه و تن شویه کن
زیر بغل و کشاله زودتر میاره پایین

پیشنهاد میکنم براساس دلایلی که گفتین یه پزشک آنلاین بزنید وراهنمایی بگیرین

ببخشیدچون مهمه میگم اول شربت بده بعدشیاف دیکنوفناک بزن خطرناکه ودوراز جونش باعث تشنج میشه

تبوسریع ببر دکتر. حتما یه علتیداره

باهم همدردیم خواهر ، من پسرم دکتر واسش سرم نوشت نذاشت بزنن از دستش درش آوردن، الانم ۴۰ درجه تب داره

یعنی دکتر نبردیش؟؟

وقتی تب داره بایددکترببری حتمایه چیزی هست که تب داره یاعفونت یاویروس یا....