۶ پاسخ

تا 13 ماهگی طبیعیه. هرچی دیرتر در بیاره دندوناش سالمتر میمونه

سلام گلم چه عجله ای داری در میاره مال من هشت ماهش تموم شد درآورد برادر زاده ام سیزده ماهش یکی شیش ماهش عجله نکن در میاره عزیزم مشکلی که نداره

من پسرم سر موقع دنیا اومد. ۱۰.۵ ماهشه هنوز دندون نداره. کاری نمیشه کرد. هر وقت وقتش شد در میارن

مال من ده ماهشه هنوز در نیاورد

هربچه ای متفاوته عزیزم بعضی ها تایکسالگی اصلا دندونششون درنمیاد طبیعیه

پسر منم الان رفته تو ده ماه ولی دندون درنیاورده. خیلی عالیه خداروشکر کن چون هرچی دیرتر دربیاد دندوناشون سالم تر میمونه