۴ پاسخ

سلام هوش جنین
استشمام عطر گل محمدی ، نرگس ، گلاب
مویز بدون هسته ۲۱دانه با بسم الله ناشتا
شلغم
برگ چغندر
کدو حلوایی
کرفس
شیره ها
سجده کردن
قرآن زیاد خواندن
آیه ۹سوره حجر👇
إِنَّا نَحْنُ نَزَّلْنَا الذِّكْرَ وَإِنَّا لَهُ لَحَافِظُونَ

این آیه را 41 بار بر انجیر خشک بخوانند وروزی چند دانه از آنها بخورند.۱_۳_۵_۷دانه خوب جویدن مهم است
عسل خوردن
جویدن طولانی بادام سنگی ۱_۳_۵_۷_۱۴عدد در روز
حذف غذاهایی که غلظت خون ایجاد میکند مثل رب گوجه و...
اندروید و وای فای
یاعلی

دکتر من گفت کندور تو ماه های اول نخور، از هفته ۲۰ به مدت ۲ هفته بخور

برای رشد جنین که میگن از ماه هشتم به بعد کباب و بستنی بخورین درشتی چشم هم ربطی به خوراکی نداره عزیزم به زن ربط داره

چشمو نمیدونم والا بیشتر ژنتیکیه ولی هوش مصرف امگاسه مخصوصا از راه تغذیه مثل خوردن تخم مرغ کندور که ماهای اول باس خورد