۴ پاسخ

عزیزم جگر ممنوعه ولی فکر کنم از قلوه یکم بتونی بخوری

کلا جیگر ضرر تو بارداری نباید بخوری دکتر ممکن گفته اصلا نخورم برای جنین ضرر داره گفت بجای جگر گوشت کباب کن بخور

سلام عزیزم.چون خیلی سنگینه و توصیه نمیکنن که تو بارداری مصرف بشه برای یه بار بخور که هوس از سرت بیفته.اما خورده نشه بهتره.تو قسمت خوراک بارداری گهواره هم نوشته.میتونی بخونی🥰🥰🥰

بله خیلی هم ضرر داره سرشار از ویتامین Aهست ک دشمن خانم بارداره اصلا نخور