۷ پاسخ

به خاطر دندونشه دختر من ی ماه اینجوری بود الان چهارتا دندون درآورده تو فاصله 20روز.
الان که دندونش دراومده کمی بهتر شده

سلام دوستان کوچولوهاتون رفلاکس ندارن؟؟

دختر منم مدلش این شکلی شده .......کوچیکتر بود خیلی بهتر بود خوابش ۶ساعت پشت سرهم میخوابید ...
الان وندونش در میاد شاید برا اونه

خودتون هم سعی کنید بخوابید رو شیرتون اثر داره. شیرتون زیاد میشه.

سلام عزیزم. حتما شیرتون کمه.که سیر نمیشه.
غذا میخوره تو روز؟
اب و عسل قاطی کنید بخورید شیرتون زیاد میشه.و قبل از حواب سعی کنید یه غذا یا پایین وعده بدهید بخوره.
خودتون هم در طول روز سعی کنید هی یه چیز بخورید .ابمیوه و ... هم بخورید تا شیرتون خوب و مقوی بشه بچه سیر بشه.

من ازپنج ماهگیش اینطوریه

پسر منم همینطوره خیلی سخته