۶ پاسخ

پاهاشو جمع کن تو شکمش .شکمش رو با دو تا از انگشتات هم جهت و مخالف عقربه های ساعت ماساژ بده.

یکم ترنجبین بده

خوب شیرش میدی سیر میشه که پی پی کمه چند ماهش بچه ؟اگه ناآرومی خیلی میکنه و وزن گیریش خوب نیست ببرش پیش دکتر اطفال متخصص روده من مال اصفهانم پسرم بردم پیش صانعیان عالی بود بچه من سیر نمیشود باشیرم

خودت رازیانه بخور یا ب بچه بده

عزیزم منم اینجوری بود بچم قرص بیزاکودیل بخور
روان کنندس هم خودت هم نی نی روان روان میشین دیگه زور نمیزنه

شکمش و کمرش رو آروم با روغن زیتون مالش بده،خودت عرق نعناع و دم نوش آویشن بخور،نگران نباش همچنین مواظب باش غذاهای نفاخ نخوری