۱۰ پاسخ

خوبه من استفاده کردم بهتر از مرسی هست

کوکومی درجه ۳ شرکت مای بیبی هستش.مای بیبی نارنجی درجه ۲ همون شرکته.ولی من امروز برای اولین بار نارنجی استفاده کردم خیلی خوب بود

من استفاده ميكنم هم كوكو كي هم ماي بي بي نارنجي هر دوخوبه

سلام آره. من دارم استفاده میکنم وخوبه .

مرسی خوبه کوکومی میگن زیاد خوب نیست

مذخرف ترین پوشکه اصلا کیفیت نداره بو بد میگیره فوری جلوی پوشک پرز پدز میشه اصلا یه وعضی من چندبار از رو اجبار خریدم پوشک فقط مرسی واقعا هم کیفتش عالیه هم عطری هست بوی خوبی میده هم قیمتش مناسبه

یه بار گرفتم نم میداد

افتضاحه اصلا خوب نیست یکی گرفتم برابچم که زدم خاستم بشورمش دیدم بازشده همه دل وروده هاش بیرون زده

من قبلا استفاده میکردم ولی الان نه چون قیمتش بالاتر رفته تعدادش کم شد

نه مرسی استفاده میکنم خیلی خوبه راضی هستم ازش اندازه استاندار داره.