۵ پاسخ

عزیزم پسر منم کولیک داشت گاهی اوقات بهش عرق نعنا میدادم همیشه هم بعد وعده غذایی خودمم عرق نعنا میخوردم

من که میدم
اگ بدنش گرمی زده عرق بید خوبه و هیچ مشکلی هم‌ پیش نمیاره

ترنجبین که خنکیه ،من گاهی وقتا میدم شکمو باز میکنه

عزیزم ترنجبین نده اصلا واسه نوزاد خوب نیست ولی عرق نعنا خوبه منم میدادم.دکترش برای کولیکش دارو نداد؟؟

من روزدرمیون ترنجبین بازیره سبز اسیاب میکنم دم میکنم بهشون میدم هم شکمشون نرم میشه هم باعث دل درد نمیشه عرق نعنا روهم هفته ای یکی دوبار بهشون میدم آب رو آتیشه بااینکه شیرخودمو نمیخورن وشیرخشکین ولی بازم شیرخشک سنگینه واسشون.
ترنجبین طبعش سرده گرمی شاید ازچیز دیگه باشه.