۵ پاسخ

سلام گلم.
هنوز خیلی زوده برا شیر ۳ یا ۴ روزه اول کلا آدم کم شیر داره
فقط اگه خوب مک میزنه تا میتونی بده که حسابی مک بزنه هر چی بیشتر مک بزنه زودتر شیرت میاد.
تو روزای اول هم برای دل دردش هیچی نده فقط شکمشو جهت عقربه های ساعت با یه ذره روغن زیتون ماساژ بده

بعد از غذا سیاه دونه دم کن بخور هم نفخ شیرتو میگیرع هم شیرتو زیاد میکنه

دارو شیرافزا از داروخانه بگیر
ماهیچه گوسفندی
عرق رازیانه
و تغذیه مناسب
چیزلی نفاخ نخور

سلام خانم.برا افزایش شیر خودت خرما با سبزی زیاد بخور خیلی خوبه .و دل درد بچه یه قطره دل درد خارجی هست اسمش یادم نیست داروخونه بپرس یا به دکتر بگو واسه بنویسه خیلی خوبه .بعد سعی کن خودتم چیزای نفخ دار نخوری

برای افزایش شیرمن یه پودری ب اسم گالاکتومیدکلسیم استفاده میکنم.خیلی عالی بودبرای من البته پزشک پسرم تجویزکردن.قطره ی شیرافزارویبارخوردم وحشتناک بود