۷ پاسخ

من از ده ماهگیش شروع کردم البته من پاستوریزه نمیدم از گاوداری میگیرم هرروز شیر تازه گاو میدم

بله عزیزم پاستوریزه خوبه

سلام عزیزم
قبل از یک سال بهتره که بهش شیر ندی

من چندبار که رونیکارو گذاشتم پیش مامانم اینا رفتم بیرون گریه ککرده مامانم بهش داده البته آبم قاطیش کرده چیزیشم نشد

هم تو کارت بهداشت هم من از دکتر پرسیدم گفتن اگر بجوشونید عیبی نداره ولی اگر همینجوری میخوایی بدی باید تا یکسالگی صبر کنی

سلام بعد یک سالگی میگن‌خوبه.ولی خب شیر خشک که ویتامینه تره چرا میخوایین پاستوریزه بدین؟

سلام میگن بعد از یکسالگی مجازین من هنو ندادمش