۴ پاسخ

من هفته۴، ۶، ۹ انجام دادم هیچ مشکلی پیش نیومد

در کل سونو واژینال ممنوع شده و بیمه تکمیلی هم قبول نمیکنه هزینش رو بده .ولی دکترا هنوزم انجام میدن منم تا ۱۰ هفته سونو واژینال دادم خداروشکر مشکلی واسم پیش نیومد

همون هفته های اول تا نه هفته اصولا واژینال رو انجام میدن ولی من خودم رضایت ندادم به دکتر میگن سونو واژینال ضرر داره همون سونو شکمی بده حالا یه دو سه روز این ور اون ور چه فرقی میکنه به نظرمن تو دنیایی که ما زندگی میکنیم پر از اشعه هست کلا هرچی تعداد سونو ها کمتر باشه بهتره برای سلامتی بچه

هفته هفتم بارداری