۳ پاسخ

بچه همینجوریه یه روز شل به روز سفت ی روز هم هیچی. تا چند روز طبیعیه بیرون نره. بچه دیر بره ب گوشت میشینه توپولی میشه

طبیعیه عزیزم بچه ها تا ۳‌چهار روز هم میشه که پی پی‌ نکنن و مشکلی پیش نمیاد
دختر منم اوایل بدنیا اومده بود تا ۱۰ روز روزی جند بار بود ولی کم کم کمتر شد الانم دوماه و نیمه یه روز در میون به زور شیاف کار میکنه دکترش گفت مشکلی نداره باید یاد بگیره زور زدنو احتمالا شکمش یکم سفت شده شیر بیشتر بهش بدین یا خودتون بیشتر اب بخورین اگه شیر خودتونو میخوره خیلی تاثیر داره

عزیزم یه چیز طبیعیه تایک هفته اگر پی پی نکنه طبیعیه