۷ پاسخ

من از پنج ماهگی شروع کردم‌. سه روز سرلاک دادم. روزی یک وعده و هر وعده حدود دو سه قلشق چایخوری
بعد شروع کردم دونه دونه سبزیجات و بخارپز و پوره کردم و هر کدوم رو سه روز دادم تا مطمئن سم حساسیت نمیده پسرم بهشون. بعد یک هفته شد ردزی یک وعده سرلاک و یک وعده سبزیجات
هویج
گلابی
آووکادو
کدو تنبل
سیب زمینی
بروکلی
موز
سیب

اینا رو هر کدوم و تک تک به مدت سه روز بپز و له کن و بده به جوجه تا به همه طعم ها عتدت کنه. بعد یک ماه میتونی باهم قاطی کنی و اب گوشت و مرغ بزنی و سوپ درست کنی

سلام
من از چهار ماهگی شروع کردم
فرنی برنج و حریره بادام

سلام از فرنی یک هفت دادم بعد یک هفته هم حریره دادم بعد روزی ۲ وعده حریره و فرنی دادم تا ۲ هفته بعد سوپ و ...

سلام عزیزم. با اب برنج شروع کن از روز ۱ قاشق شروع کن تا روز دهم برسه ده قاشق.
بعد حریره و فرنی هم همینطور. کم کم بهش بده. روزای اول کمتر به مرور زیاد کن.البته بستگی به میل بچه داره چقدر بخوره. به زور بهش نده.

سلام
من از بعد واکسن ۴ماهگی
با پوره سبزیجات و میوه های ایده ال
روزی ۲ الی ۳ قاشق
و همه این اطلاعات و رسپی های متفاوت رو مدیون این پیج هستم که با اطلاعات علمی برای بچه ام غذا درست میکنه
aryan.baby.food
الان کلی دستور عذایی دارم که اصلا به فرنی و حریره به همراه شکر و نمک فکر نمیکنم

سلام اره من گاهی پوره سیب ... اب سیب
و بیسکوییت مادر وتو شیر نرم میکنم دو سه قاشق میدم بهش ... صبحها یکم کره میدم بهش ...

سلام اره من از پنجماه ونیم بهش اب برنج دادم بعداز یه هفته حریره وفرنی بهش،میدادم