۳ پاسخ

توی اینوعکس بصورت جدول نشون داده. بچه با بچه فرق میکنه ولی بچه ی من وقتی بدنیا اومده بود گردن میگرفت و سرش رو میچرخوند همه تعجب کرده بودند. اما هنوز عقبتر همسناشه و دمر نشده با اینکه زود گردن گرفت.

تو چهارماهگی دیگ باید بتونه قشنگ گردنشو نگه داره و از اخر چهارماهگی تا پنج ماهگی میتونه غلت بزنه بره جلو تا ششماهگی و بعد اخر شش ماهگی ک واکسنشو زد میتونه غذا بخوره بستگی ب بچه داره بعضی از بچها زود راه میفتن مثلا ۱۱ ماهگی دیگ نهایت یکسالگی حرف زدنم همون تا یک سالگی ی چیزای باید بتونه بگه

بستگی به بچه ها دارن بعضی ها زرنگن بعضی ها تنبل من پسرم از سه ماهگی گردن گرفت و از چهار ماه نیم شروع کرد غلت زدم اونم خیلی کم و ار آخرای چهار ماهگی بهش غذا دادم ولی باید به بچه از شش ماه غذا بدین و الان که رفت تو شش ماه داره خودش غلت میزنه واسه خودش تازه یاد گرفته و دیگه از ده ماه یازده ماه به بعد شروع میکنه به حرف زدن راه رفتن