۸ پاسخ

از تو بیمارستان میبندن عزیزم

ی مامانه قبلا تو گهواره گفت دکترش گفته حداقل ۱۰ روز بعداز زایمان نباید ببنده

میگن وقتی از بیمارستان میای خونه ببند ، بیمارستانم فوقش ۲ روز میمونی

واسه من که دکترم تا 40روز اجازه نداد

بچها این سوال منم هست ج بدین لطفاً

بستگی ب خودت و صبرت داره😁یسریا بلافاصله بعد عمل میبندن ولی یسریا نمیتونن تحمل کنن بخاطر درد میذارن چندروز بعد میبندن

بستگی به اجازه دکترت داره بعضی دکتراتوبیمارستان میگن ببند بعضیاهم میگن چن روزبعد

تا ۴۰ روز نباید ببندی چون به هر حال ۴۰ روز طول می‌کشه رحم جمع بشه یا بستنش فقط داری بزور میدی داخل ولی تاثیری نداره تا قبل ۴۰ روز لگن رو ببند که جمع بشه