۱۲ پاسخ

یه سری ورزشای لگن مثل حرکت پل هست انجام بده شاید بچرخه

من شنیدم نور بندازین روی شکم ک بچرخونین سمت پایین
بچه به نور واکنش میده و باهش میچرخه کم کم

معمولا خودش می‌چرخه تو هفته سی و شش شما اصولاً نمیتونی کاری کنی

کاری نمیشه کرد خودش عشق کنه میچرخه😁

تا موقع زایمان میچرخه، میگن جارو نبتون بزنی حالت خمیده بگیری تاثیر داره ک بچه میچرخه

برا من از ان تی بریچ و تا انومالی هم همونجوری بود ولی شما تاهفته 36 جاداری ک بچرخع عزیزم

مال من فعلا تااینجا بریچه ولی خالم تا هفته ۳۸ بریچ بوده ودوروز مونده به زایمان سزارین چرخیده طبیعی شده 😍😂😂

خب بریچ سزارین میکنه بهتره که ،،،مگه دوست داری طبیعی به دنیا بیاری؟

من تو هفته ۳۰ رفتم دکتر بریچ بود تو هفته ۳۲ چرخیده بود

باید خودش دلش بخواد. من ک والا کاری نکردم تا هفته 35, بریچ بود هفته 39سفالیک شد

از من خود به خود چرخید البته پیاده روی داشتم هفته۳۱چرخید

وقت داره بچرخه عزیزم