۱۳ پاسخ

صبح زود برو که تا ۱۰_۱۱تموم بشی ضعف نکنی
یکی میگه ۸ساعت ناشتا یکی میگه ۱۰ یکی میگه ۱۲,

۸ تا ۱۰ساعت.

سلام خانما باردار ٨ ساعت ناشتا بايد باشن

١٢ شب بعد ديگه چيزي نخور ٨ صبح برو ازمايش بده

۸ تا ۱۰ ساعت ناشتا باشی کافیه عزیزم
من ۱۰ اونجا بودم
دو مرحله بود، ۱۰ که دادم گلوکز و خوردم حالم خوب شد، ۱۱ همکه دومی رو دادم لقمه برده بودم خوردم و اومدم خونه
اگه سه مرحله نوشته باشن یع ساعت دیگه هم باید بمونی
اگه میتونی صبح زودتر برو
من تنظیم خوابم خراب بشه بیشتر اذیتم‌میکنه برلی همین زود نرفتم
تحملم به گرسنگی اول صبح بالاست
ببین شرایط بدنت چیه چون بعضبگبا گرسنگی طولانی بهشون حالت تهوع میده

۸ تا ۱۰ ساعت عزیزم

من که نیخواستم برم گفتن از ده یازده به بعد نخورم

من ۱۲ساعت قبلش چیزی نخوردم ازمایشم خوب بود خداروشکر ساعت ۷رفتم ازمایشگاه

عزیزم 8 الی 12 ساعت باید ناشتا باشی

باید ده ساعت ناشتا باشی ساعت هشتم باید بری چون چند مرحله ای طول میکشه

۸ ساعت چیزی نخور
صبح زود برو ک هم خلوت تره هم اینکه چون ۲ ۳ ساعت طول میکشه خیلی گرسنه نشی ضعف کنی

۸ تا ۱۲ ساعت ناشتایی لازمه . صبح زود برو ازمایش چند ساعت طول میکشه . زودتر برو که زودتر تمام شه .

۸ ساعت برا من گفتن کافیه..
هرچی زودتر بری بهتره..چون اونجا هم گشنگی میکشی، سه بارم خون‌میگیرن تا ظهر درگیری..
من برا خودم لقمه برده بودم توی کیفم که بعد آزمایشام توی ماشین بخورم حالم بهم نخوره