۳ پاسخ

وای منم همین حس رو می کردم گفتم باید ببرم دکتر شوهرم هم گفت نمی خواد هر روز یه چیز از خودت در میاری دیگه بس گریه کردم اخرش رفتیم دکتر گفت این استخوانه ملاج اون ورتر میشه
نمی دونم اونی که شما میگی دقیقا کجا و چطوریه اما برا دخترم سفت و برامده بود مثل استخوان اول پیشانبش که دکتر گفت ملاج که اول سر نیست بعد از این استخوانه هست
حالا شما بازم ببر حتما خیالت راحت بشه
والا منم دوباره نگران شدم یه بار دیگه ببرمش

یعنی چی بلنده ...سرک صاف نیست

عزیزم این موضوع دکتر اطفال باید تشخیص بده
برای دخترمن ملاج جلوی سر تو سن ۳ ماهگی داشت بسته میشد عملش کردیم یا دکتر جراح مغز و اعصاب باید تشخیص بده ...