۶ پاسخ

چرا درد نداره فک کن کلا معدت بسوزه یا بجوشه دردت نمیاد این طفلکا که خیلی ام ضعیفن
سعی کن دو ساعت یا سه ساعت یبار شیرش بدی اگه شیرخشکیه تو هر وعده ۹۰ سی سی بیشتر نده ۱۰ تا ۲۰ دقیقه کامل اروغشو بگیر به پهلو بخابونش زیر سرش بالش بلند بزار پستونک بهش بده ارومش میکنه من دارو نکسیوم و باکلوفن کولیکز بایو لاکت میدم میگن تا ۶ ماهگی طول میکشه خوب بشه

سلام رفلاکس درد نداره باعث سوزش سر معدشون میشه جیغ میکشن .حتما گوشت گاو یا گوساله . یاشیر میخوری اینجوری میشه چون نباید این سه تا چیزو استفاده کنی هم خودت که شیر میدی هم پسرت

اگ پشت سر هم خود ب خود هی اروغ بده و ببخشید بی ادبیم هس باد رها کنه نفخ معده داره پسر منم اینجوری بود بردم دکتر گف زود زود بهش شیر دادی مال اونه و این ک میگید شیرش بالا میاره صد درصد نفخ معده داره چون پسر منم اینجوری بود دیگ دکتر گف باید سه ساعت یبار ده دقه بهش شیر بدی این کارو کردم خداروشکر خوب شد

بله گلم درد داره معدشو میسوزنه از عصر شروع میشه
گلم خودت گوجه قهوه پرتغال نارنگی نعنا بسکوییت کیک شکلات نخور

عزیزم چن ساعت یبار بهش شیر میدی؟

رفلاکس ک دردنداره شاید دلدرد داره..شایدم رفلاکس پنهان داره اسیدمعدش میادتوگلوشو برمیگرده...دست بزن شکمش ببین خودشومیده بالا یان