۸ پاسخ

شیر گاو ب هیچ عنوان استفاده نکن ولی برای این ک خودت کمبود کلسیم نگیری ماست و اینا زیاد بخور

عزیزم اگه رفلاکس داره عرق نعنا اصلا نخور،چون برا رفلاکسش بده.
بچه منم همو کولیک داره هم رفلاکس اما رفلاکسه بیشتر اذیتش میکنه،
حتما واسش باید دارو شروع کنی وتسه رفلاکسش

راسی عزیزم خودتم میتونی بعدهروعده غذات شوید یا تخم شوید و زیره دم کنی کنی بخوری ینی عالیه برای دل درد بچت.
عرق نعنارو نخوری بهتره هم شیرکم میکنه هم برا رفلاکس بده

اینا ک فقط برا دل درد و نفخه
دوباره بخر بهش بده برا دل دردم شربت اهورا نی نی عالیه موقع بی قراری میگن بده.
ولی دلیل اصلی ناآرومیشون رفلاکسه پسرمنم دقیقا همینطور بود از وقتی دارو بهش میدم خوب شده
نمیدونم چرا دکترا مقاومت میکننو برا این طفلیا دارو برا رفلاکس نمیدن

زور زدن تا ۶۰رکزگی به اوج خودش میرسه بعد کم کم خوب میشه پسر من انقد زور میزد کبود میشد نفسش بند میومد

همون قطره رو بخر بهش بده من الان دخترم سه ماهش هنوز دارم بهش همین و میدم ارومتر
خودتم عرق نعنا با نبات بخور غذاهای سبک بخور کم ادویه گوشت گاو نخور لبنیات کم بخور

سلام. قطره پدی لاکت بده بخوره. خودتم حتما بعد هر چیزی که میخوری عرق پونه یا نعنا بخور نصف استکان خیلی‌ خوبه امتحان کن ضرر نمکنی‌ .خیار کلم برگ گوجه خام لوبیا قرمز نخود عدس نخور ک باد دارن بچه ت بدتر میشه

قطره هایی که داده بودن دکتر رو بابد دوباره بگیری استفاده کنی تا سه ماهش
مگه دکتر بهت نگفت ؟؟