۹ پاسخ

والله منکه شنیدم بخوری یا نخوری ربطی به زردی بچه نداره .

برا زردی نگرفتن بچه از ۳۶ هفته به بعد زیادهم نخوری که خودت افسردگی بعدزایمان بگیری

واسه زردی بچه که شیر اول رو باید بدوشی و به بچه ندی بعد بچه میگن از روز دوم به بعد زردی می گیره ربطی به شکم مادر نداره و عناب ترنجبین و فلوس تهیه کنید و دم کنید و هم خودتون بخورید هم چند قطره روزانه به نوزاد بدید قطره بیلی ناستر رو هر ۸ ساعت به نوزاد اونم ۵ قطره بدید تا زردی نگیره شیر اول میگن خوب نیست و تا دو هفته ترشح میشه.اینا رو از خودم نگفتم با مشورت از ماما دارم میگم

سلام ماما به من گفت واسه زردی بچه شیر اول آغورت رو نده بخوره .

عزیزم خواهر شوهر من خورد ولی بچش زردی داره

ماه اخر میتونی بخوری

سلام زردی بچه ربطی ب غذای مادر نداره اون بخاطر کارکرد کبد جنین تو شکم مادره

ماه اخر کاسنی شاطره رو نمبدونم

سرخود عرق کاسنی مصرف نکنیاا
احتمال جداشدن جفت و خونریزی میده کاسنی
کلا مصرف عرقیجات رو دکتر منع کرده برای من لاقل، مگه گهگاه بخام برای معده دردم نعناع بخورم اونم در حد خیلییییی کم!