۶ پاسخ

شاید دل درد داره

خیلی کم بهش نبات داغ بده آروم میشه حتما.
دختر منم همیطوری گاهی نبات داغ میدم آروم میشه.

آروم شد پسرت؟🥺

سلام حتما شکمش درد میکنه شکمسو با روغن زیتون ماساژ بده جهت عقربه های ساعت به ده دقیقه ربع ساعت ماساژ بده کمرشم ماساژ بده پاهاشو حالت دوچرخه سواری حرکت بده ببر سمت شکمش ،بعد پوشکشو عوض کن قنداقش کن بهش شیر بده میخوابه ، اگ قطره برا دلپیچه داری بهش بده اگ نداری نبات داغ درست کن چندقطره عرق نعنا هم توش بریز یه دو سه تا قاشق چای خوری بهش بده ،شیرخشکیه یا شیر خودتو میخوره؟

ببین اول مطمئن شو که شیرت میاد و میخوره و گرسنه نسیت، بعد زیرشو چک کن، اگر هم پاهاشو جمع می‌کنه تو دلش دل درد کولیکی داره و یا باید با حوله گرمش کنی و راه ببری یا بزاری توی پتو تکونش بدین تا خوابش ببره

عزیزم حتما پسرت دل درد داره یا خودت غذای نفخ دار و تیلیت خوردی یا اینکه کولیک داره نگران کننده نیست دکتر یه قطره بهت میده درست میشه اگر الانم داره گریه میکنه یه قطره دل درد کولیک براش از داروخانه بگیر متناسب با سنش بهش بده