۶ پاسخ

نگران هم نباش..دو هفته دیگه برو قلبش تشکیل شده احتمالا

سلام..منم به حساب خودم ۷ هفته بودم..رفتم سونو گف فقط ساک تشکیل شده و گفت ۵ هفتمه..اونیکه سونو میگه دقیقه

مال من آخر 6 هفتگی سن بارداری زد بود 4 هفته و 3 روز حتما لقاحت دیر صورت گرفته مثل من

اصلا نگران نباش عزیزم منم 6 هفتگی رفتم فقط ساک حاملگی بود و اندازش کوچکتر از مال شما بود دو هفته صبر کردم بعد سونو رفتم که خداروشکر قلبش تشکیل شده بود توکلت به خدا باشه

سلام شما هفته هشتم هستین نگفتن برین سونو برای تشکیل قلب؟

سلام عزیزم منم تو هشت هفتگیم و طبیعیه هرچه بیشتر میگذره علائم بارداری کمتر میشه مث تهوع و درد و...نگران نباش انشالله خیره