۶ پاسخ

فرنی حریربادوم. سوپ انداع پوره ا مثلا سیب زمینی کدوحلوایی وهویج وسیب درختی. کم کم تخم مرغ کته گوجه وماست ده روز دیگه. داخل کته گوجه لوبیا سبز کافیه یابازم بگم

من بعضی وقتا میزارم تو ماهیتابه کبابی میشه و میپره یه کم میدم بهش میتونی هم یه هویج رو بزاری بپزه بعد بهش یه تیکه کدو حلوایی و سیب خوراکی اضافه کنی وقتی پخت بده یه کم شیره سیب بریز شیرین شه بعد بده بخوره البته اینو از یه هفته دیگه شروع کن که میره تو هشت ماهگی

هر چیزی که بخوره پسر من که همه چیزارو فقط دفعه اول خوب میخوره بعد نمیخوره

حریره بادوم فرنی سوپ عصاره پای مرغ انواع پوره میوه کدو حلوایی ماهیچه

فرنی حریره بادام سوپ پوره سیب زمینی پوره میوه ها سیب هلو گلابی موز هویج آب سیب و آب هویج

سوپ
پوره سیب زمینی
پوره کدو حلوایی