۱۳ پاسخ

سلام عزیزم نگران نباش آن شا... به حق خانم فاطمه زهرا همه تو دلی ها صحیح و سلامتن و به خیر و خوشی بدنیا میان نی نی خوشگل شماهم باهاشون.

انشالا درپناه خدا سالم و سلامته جوجتون

منم امروز وقت آنومالی دارم انشالله نی نی هر دومون سالم باشه🥰

سلام عزیزم.ممنون بابت دعای خوبت.انشالله هم نینی جان سالمه هم جنسیتش اونی باشه که دوس دارید.هزارتا بوس به کوچولوت.🥰🥰🥰🥰

ان شااله عزیزم

سلام گلم انءشالله با خبرای خوب بر میگردی😻😻🤗🤗

ابشالله عزیزم .صحیح و سالم نگران نباش توکلت بخدا باشه😘

ایشالا عزیزمممم
برو ببینش و لذتشو ببر 🥰🥰🥰🥰

انشاللع به حق پنج تن میری و با خبرای خوب برمیگردی 😍😍😍برات صلوات میفرستم حتما

عزیزم انشالله که سالمه🙏بچتو به سلامتی بغل میگیری،نگران نباش❤

ان شاالله ک نی نی وصحیح وسالم بدنیابیاری وبغل بگیری نگران نباش

سلام عزیزم
انشاءالله سالمه امیدت به خداباشه