۱۱ پاسخ

همون 1 فعلا جثه ها فرق داره

مال من تداره پنج ماهه تموم میکنه همون شماره صفر اندازشه

شماره۳ میگیرم براش

من که فعلا سایز ۱ میپوشونم

دختر من الان ۲ ماه و ۱۸ روزشه، خیلی از لباسای سایز ۱ براش کوتاه و کوچیک شده
براش سرهمی سایز ۲ و ۳ هم میپوشم براش قد ۹۰ میشن
وزن و قدش نرمال ولی کلا قواره لباسا باهم فرق میکنه

مثلا سرهمی سایز ۳ش رو فک میکردم ۵ یا ۶ ماه باید براش بپوشم ولی زن داداشم گفت الان تنش نکنی دیگه سایزش نمیشه امتحان کردم دیدم راس میگه براش گشاده ولی از لحاظ قدی کوتاه شده

جثه بچه و سایزبندی لباس فرق داره پسر من دو اندازه اش میشد ولی یک هم راحت بود تنش

من شماره ۳ میبندم برا دخترم

من همیشه گشاد میخرم براش ک راحت باشه توشون

دختر من امروز دو ماهه شد یسری لباساش رفت کنار الان سایز۳تا۶ ماه تنش میکنم البته لباسا اندازه هاشون با هم متفاوته امالباسای شماره ۱ از لحاظ قد کوتاه شدن براش.

عزیزم بستگی به وزن و جثه نی نیت داره من خودم سایز دو بود پسرم

دختر من تا الان که ۴ ماهش شده ۱ میپوشه😂