۲ پاسخ

پسر من ۱سالشع نمیخوره همچین مقویاتی

گلم میتونم بزارم تو پیجم؟

سوال های مرتبط

مامان لپ لپ مامگلی مامان لپ لپ مامگلی ۳ سالگی
آواتار مامان ترانه مامان ترانه ترانه ۳ سالگی
نوش جونش میگم منم دخترم ۸ ماهش میتونم بهش بدم مت ک ... ادامه پاسخ
مامان سانیا مامان سانیا ۳ سالگی
برنجین با شیر پوره برای افزایش وزن کودکان
مناسب از ۶ ماه به بالا

پوره 6 غذای کمکی کودکان و نوزادان از پایان 6 ماهگی
برنجین موزی قابل استفاده در کنار شیر مادر و سایر غذاهای کمکی
حاوی مقادیری از ویتامین‌ها و املاح مورد نیاز نوزادان
پوره 6 فاقد مواد نگهدارنده و اسانس
حاوی شیر خشک کم چرب، آرد برنج، شکر، پودر موز، روغن مایع ذرت و وانیل
شیر مادر بهترین غذا و بی همتاست و به تنهایی تا پایان ماه ششم قادر به برآوردن کلیه نیاز های تغذیه ای نوزاد می باشد . اما از ابتدای ماه هفتم باید علاوه بر شیر مادر به تدریج از غذای کمکی ساده و زودهضم مثل حریره بادام ، فرنی و سوپ استفاده نمود تا رشد و سلامت شیر خوار به خوبی تامین گردد . غذای کمکی را باید از مقدار کم شروع کرد و با توجه به تحمل شیرخوار و با مشورت پزشک یا متخصص تغذیه ، مقدار آن را افزایش داد . از انتهای 6 ماهگی میتوان از این فراورده استفاده کرد . برای کودکان 6 تا 8 ماه 1 تا 2 وعده و برای 8 ماه به بالا 2 تا 4 وعده میتوان تهیه کرد .

هزینه ۱۷۰ هزار
برای ثبت سفارش درخواست دوستی بدید
آواتار مامان ستاره ها مامان ستاره ها ستاره ها ۶ سالگی
عالیه عزیزم نوش جانه بچت😋😋😋
مامان رادوین مامان رادوین ۳ سالگی
‌ 🔰نکات تغذیه ای مهم که هر مادری باید بداند

🔸حداقل 3 بار در روز باید کودک غذا بخورد و از هشت ماهگی 2 وعده جدا میان وعده داده شود.
🔸غذا بايد سر ساعت معين و در محيطي خوشايند به كودك داده شود.
🔸کودک بايد با انواع مختلف غذاها آشنا شود تنوع بسیار مهم است.
🔸قوانين واضح در ارتباط با خوردن غذا به كودك تفهيم شود.
🔸بايد سعي کنید غذاهاي جديد هميشه به مقدار كم و همراه با غذاي مورد دلخواه به كودك داده شود.
🔸برای پذیرش بیشتر،غذاي جديد بايد در زماني كه کودک كاملاً گرسنه است داده شود.
🔸از مصرف چاشني زیاد بايد خوداري شود.
🔸غذا بايد ولرم باشد. غذاي داغ و نيز غذاي سرد باعث ترس كودك ميشود.
🔸محيط خوردن غذا بايد جالب و حاكي از آرامش باشد. رنگ محیط سرد نباشد.
🔸از بشقاب و فنجان ثابت رنگی استفاده شود. کودک ظرف و لیوان خودش را داشته باشد.
🔸از آنجایی که كودكان به رنگ غذا نيز توجه دارند از اين توجه آنها بايد استفاده شود.
🔸غذا به تكه هاي كوچك تقسيم شود.
🔸برای مقدار مختصری هم که میخورد تشويق شود.
🔸بايد به كودك اجازه داد تا اگر غذاي بيشتري ميخواهد بگوید.

✿.•.❀.•. ✿
@nininan
آواتار مامان دلساخانم مامان دلساخانم دلساخانم ۲ سالگی
خوب بود👏👏👏
آواتار مامان نیاوش جون مامان نیاوش جون نیاوش جون ۴ سالگی
چه جالب افرین به هنرتون مامان مهررون
آواتار مامان امیرعباس مامان امیرعباس امیرعباس ۳ سالگی
عالی عزیزم پودرگردو رو هم با مواد خمیر باید مخلوط ... ادامه پاسخ
آواتار مامان یاسین و طاها مامان یاسین و طاها یاسین و طاها ۲ سالگی
من نمیتونم شیرمو بدوشم. شیر دوش دستی دارم ولی هرکا ... ادامه پاسخ
مامان یاسین مامان یاسین ۲ سالگی
آواتار مامان هلیا و نیکا🥰 مامان هلیا و نیکا🥰 هلیا و نیکا🥰 ۴ ماهگی
لایک