۸ پاسخ

اوووو مال دختر من یه دور ریخت جدیداشم در اومده تازه چن شب پیشم شنیون کردم براش عکسشو فرستادم گهواره 🤣🤣🤣🤣

سلام عزیزم کاری لازم نیس بکنی چون بیشتر موهاش میریزه و دوباره رشد میکنه نگران نباش.

پسر من ماه اول شروع کرد به ریختن اول جلوش ریخت بعد جلویی ها که بیرون اومد پشتش ریخت الان پشتش هنوز کامل بیرون نیمده.اون موقع که جلوش میریخت همیشه تو چشماش مو بود تا میریزه میره تو چشماش بعد که پشتش میریخت زیر گردنش پر مو بود.بخاطر همین باید مرتب تمیز کنی اذیت نشه

پسر من کچله😂😂😂از اولم کچل بود

دختر‌ من‌ انقد‌ مریزه‌ کلافه‌ شدم

صدرصد طبیعی هیچی نکن..دخترمنم اینطوره

نگران نباش طبیعیه مال بچه منم از دوماهگی میریزه

سلام مال پسر منم داره میریزه دکتر زینک بهش نوشت