۷ پاسخ

کالاندولا بزن خوب میشه

سلام عزیزم شاید چیزی خوردی بچه حساسیت داره بهش.

سوختگیه ممکنه از حساسیت باشه حالا یا حساسیت به شیر خشک یا پروتئین گاوی

اگزما زده عزیزم پسر منم اینجوری شده بود جفت ابروهاش یه مدت درگیر دکتر بودیم که ببینیم به چی حساسیت داره که به لاکتوز شدیدا حساسیت داشت که شیر خودمم میخورد اینجوری میشد صورتشم شده بود پر جوش شیر خشک پپتی جونیور داد خوب شد

شاید هم به پوشک حساس شده

عزیزم دچار اگزما شده یا شیرخشک بهش دادی بهش نساخته یا خودت چیزی خوردی بهش نساخته یا لوسیون و شوینده و کرمش هست

سلام، اگه حساسیت به پوشکش نداشته باشه ممکنه حساسیت به پروتئین گاوی باشه که در این صورت نباید لبنیات و گوشت گاو مصرف کنید