۱۳ پاسخ

خب شبها توخواب بهش شیرخشک بده

سلام نگران نباش من هم شیرخودمو میدم هم شیرخشک دوتاشم میخوره

حتما از شیشه شیرهای شبیه ساز سینه مادر استفاده کنید . خودتونم پودرهای ladymeal‌و قرص actinayal استفاده کنید شیرتون عالی میشه

من شیرم ۱۰ روز طول کشید تا بیاد اما از وقتی که به دنیا اومد سینه ام رو ول نمیکرد میخورد دیگه نمیدونم چیزی دهنش میرفته یا نه چون زردی داشت شیر خشک میدادم که مدفوع کنه زردیش دفع شه من با قطره چکون میریختم روی سینه ام هم شیر خشک رو میخورد هم سینه ام رو میک میزد
من الان که ۳ماهشه گاهی بهش میدم

مال من الان اینطوریه، یه هفته ست به خاطر وزنش شیر خشک میدم ، سینه خودم رو بازی بازی میخوره

صبح،بعد از ظهر وشب

من روزی سه وعده هر وعده دو شماره میدم

عزيزم چيزاي مقوي بخور مغزيجات و ماهيچه تا شيرت چرب شه اگه هم شير خشك خاستي بدي با شيشه شير نده با سرنگ دارو خوري نوزاد بده كه سينه خودتم بگيره

به نظر من سلامت جسمی بچه خیلی مهمتره

خب سوراخ پستونک رو زیاد باز نکن بچه ها راحت طلبن ببینن شیرخشک بی دردسر تره اونو میخورن

عزیزم شیرتو تقویت کن

چیزای مقوی بخور شیرت چرب بشه خامه و کره بخور آبگوشت و خرما فراوون
سوپ جو با مرغ

خب یکی در میون بده.یه وعده شیر خشک یه وعده شیر خودت.هیچ مشکلی پیش نمیاد