۸ پاسخ

ا دختر منم اینطور شده هی گفتم خدا چش شده

سلام بخاطر اینکه داره مو درمیاره قرمز شده ، عرق هم میکنه اینطوری میشه

سلام.این قرمزی طبیععیه نیاز به پودر و پماد نداره به مرور که بزرگ میشن برطرف میشه دختر من پشت چشماش اینجور بود ولی بزرگ که شد برطرف شد گاهی روی بینی بچه ها اینجره ولی خودش برطرف میشه

عادیه چون پوستش نرمه روی متکا این شکلی میشه

اگه از اول داشت طبیعی برای دختر منم تو موهاش داره کم کم از بین میره ولی چون بیشتر وقتا دراز کشیدن قرمز تر میشه

سلام ممکنه بعضی وقتا ک خوابه و بالا میاره میره زیر سرش همیشه تمیزش کن بالشتشو سرشو نگران نباش میرن اکثر بچه ها اینطوری میشن

سلام خانومی این لک ها طبیعی هستند و اکثر نوزادان دارند چیزی نیست

دختر من روی بینی اش هست