۸ پاسخ

اگه بخیه بخوره و دختران دکترت خوب بخیه بزنه از قبل هم بهتر میشه. من پارسال عید زایمان کردم

مثل قبل نمیشه گساد مشه ن ک ب اندازه سر بچه ن ولی اولی نمیشه عزیزم

من که شنیدم چون حالت کشسانی داره به حالت قبلش برمیگرده ولی ورزش و تمرینات کگل خیلی تاثیر داره توی جمع شدنش، حتی اگه بخیه نزنن

من پرس وجو کردم گفتن بستگی به مهارت دکتر توی بخیه زدن داره که جمعش میکنه..... من کلی گشتم تایه دکتر خوب پیدا کردم که خیلی کارش توی زایمان طبیعی درسته.... امیدوارم که خوب باشه

نه اصلا به همچین چیزی ربط نداره

بعضیا میگن تغییر نمیکنه ولی خیلییییی ازدوستام ک طبیعی بودن میگن دیگه به هیچ عنوان مثل قبل نمیشه وتورابطه بیشتر هردوطرف اذیت میشن

گلم این حرفا چیه
جمع میشه،ینی ب نظرت ممکنه ک اندازه سر بچه گشاد بمونه؟

والله مادر شوهر من شیش تا طبیعی آورده خدا شاهده میگه هیچچچچ مثل قبله